Het zijn uitzonderlijke tijden, zoals de meeste van u inmiddels wel vernomen hebben is dat vanuit de overheid een gehele lock down voor niet essentiële winkels is afgekondigd.

Ondanks de hartverwarmende berichten die wij van meerdere klanten mochten ontvangen en met opmerkingen dat wij toch schijnen te voorzien in een eerste levensbehoefte blijven onze deuren helaas toch echt gesloten tot 19 januari 2021. Bijzonder jammer...

Sinds maart dit jaar mochten wij tot nu toe nog open blijven maar nu breekt er ook voor ons een nieuwe situatie aan. Maar liefst 5 weken gesloten in de normaal gesproken meest drukke periode van het jaar. Desondanks hebben wij er alle vertrouwen in deze surrealistische situatie samen door te komen en trachten wij u allen zo goed mogelijk te bedienen op afstand!

Wij zijn enorm dankbaar, dankbaar voor het feit dat jullie ons vooral online blijven bezoeken! 

Door de huidige situatie ervaren wij sinds begin deze week een enorme toename in e-mails en telefoontjes. Een van de meest gestelde vragen is onder andere of reserveringen opgestuurd kunnen worden. Dat kan zeker en wij doen momenteel bijna niks anders meer dan postorders gereed maken. 

FAQs - Veelgestelde vragen

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?

Dat zijn wij zeker echter door een toename in dagelijkse oproepen kan het voorkomen dat wij niet altijd direct in de gelegenheid zijn op te nemen. Krijgt u geen gehoor?
Wij bellen, zoals wij altijd proberen, alle gemiste oproepen zo veel en snel mogelijk terug!

Ik heb nog geen reactie ontvangen op mijn e-mail?

Wij zijn blij voor de vele e-mails die wij mogen ontvangen maar hebben er daardoor een mooie uitdaging bij om iedereen zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij trachten iedereen zo goed en snel mogelijk te antwoorden met een maximum van 2-3 werkdagen. 

Mijn bestelling ligt gereed maar ik kan deze nu niet ophalen?

Heeft u momenteel een bestelling bij ons liggen waarbij het de bedoeling was deze af te halen? Wij maken graag uw zending gereed en sturen u deze toe met DHL. 

Maak het ons kenbaar met slechts één klik!
Door ons deze mail te sturen pakt onze postorder afdeling alle bestellingen die momenteel voor u gereserveerd liggen bijeen om de zending voor u gereed te maken! 

Vanaf € 75,00 worden alle postorders binnen Nederland portvrij verstuurd!   

Wij begrijpen goed dat het doen van uw aankopen even anders verloopt dan u normaliter gewend bent. 

Wij vragen uw begrip voor deze situatie, ook voor onze collega’s die ontzettend hard werken om alle postorders dagelijks weer tijdig te kunnen versturen.

Wij hopen samen met u allen dat er snel weer normale tijden aanbreken en wij u vanaf 19 januari 2021 weer mogen begroeten in onze winkel.