Win-DigipetOpdeRails
.

  Lid worden of info

Ik heb de workshop bij Bentink gevolgd, maar ik ondervind nog wel (veel) problemen om het om te zetten naar de praktijk die ik wil.”

Wie herkent dit?
Dan is een lidmaatschap van Win-DigipetOpdeRails  misschien een passende oplossing voor U!

Deze vereniging voor de beginnende en de ervaren modeltrein liefhebbers die gebruik maken of willen gaan maken van het besturingsprogramma Win-Digipet (WDP). Wij bieden een passend programma aan met interessante onderwerpen aan die naadloos aansluiten op de workshops van Bentink. 

Waarom?
Samen met de firma Bentink, de Nederlands & Belgische importeur van WDP, promoten wij het delen van kennis en vaardigheden in het toepassen van WDP.
Dit doen wij op o.a. periodieke clubdagen (op meerdere locaties in het land), demo en promotiedagen bij de firma Bentink en op beurzen..

Verder werken wij ook samen met alle leden aan WDP projecten waarmee we in staat zijn de software te doorgronden en die informatie te delen. Uiteraard  is er ook plaats voor de thuisproblematieken!

Een leerzame uitdaging voor jong & oud in een gezellige en ongedwongen collegiale atmosfeer..

Uitnodiging
Kom naar een van onze inloopdagen of naar een van onze clubbijeenkomsten  en proef de sfeer of kijk op onze website.https://www.windigipetopderails.nl

Hopelijk zien wij elkaar binnenkort.


 

 


 


                      

Wil je meer weten of wil je lid worden van onze vereniging stuur dan een e-mail door op een van onderstaande knoppen te drukken.

Wij nemen dan contact met je op.