Bentink Modelspoor goes USA!

Vanaf nu zijn wij ook dealer van Walthers.

Walthers is sinds 1932 uitgegroeid tot de grootste distributeur ter wereld van modelspoor artikelen en is gevestigd in Milwaukee (Wisconsin, USA)
. Met een keuze uit ruim 200.000 artikelen van meer dan 300 fabrikanten zijn wij zeer verheugd u te kunnen mededelen dat wij vanaf nu ook de Amerikaanse modelspoorliefhebber kunnen bedienen.
U kunt vanaf nu uw bestelling(en) aan ons doorgeven.

Walthers niet op onze website
Aangezien wij met onze huidige website al een volle dagtaak hebben om alles up to date te houden is het voor ons nog niet mogelijk alle 200.000 artikelen online te plaatsen daarom verwijzen wij u graag door naar de website van Walthers. Aldaar kunt u het gehele programma bekijken en de actuele voorraadstatus zien.

Ziet u bij Walthers een artikel wat u graag wenst te bestellen?
Geeft u ons dan het desbetreffende artikelnummer door en wij zullen u een prijsopgave doen toekomen en na akkoord van uw kant plaatsen wij een order bij Walthers.


Om het voor u en ons zo aantrekkelijk mogelijk te maken laten wij u en onze bestellingen combineren tot een zending. Dit om de best mogelijke verzendkosten te krijgen.

Hierdoor zal naar verwachting eens per 2 maanden een zending uit de USA naar ons toekomen.

Tip voor de wisselstroomrijders! Als u bij Walthers op de website onder "advanced search" onder keywords "3-rail" invult krijgt u de selectie met alle fabrikanten die wisselstroomodellen voeren te zien.

Zojuist gearriveerd!
De nieuwe Walthers catalogus voor 2018.


Dit prachtige boekwerk is nu bij ons verkrijgbaar met het complete USA programma.

Heeft u vragen? U bent van harte welkom bij ons in de winkel.
Uiteraard kunt u ons ook bellen of een mail sturen.


Ons workshop programma:


workshop scenery
 workshop airbrush Workshop PC

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Naast onze nieuwsbrief, waarop u zich kunt abonneren, houden wij ook de actualiteiten bij onder onze nieuwsberichten pagina. Wilt u ook op de hoogte blijven van workshops, speciale dagen, nieuwigheden,  aanbiedingen en nog veel meer? Dan kunt u ons op deze pagina volgen of door ons te liken op Facebook.

Bekijk hier onze nieuwsbrieven.