Steven Volp modelbouw sluit deuren na 57 jaar 


De Amersfoortse modelbouwinkel Steven Volp heeft op 2 mei j.l. de deur definitief gesloten. De familie Volp was 57 jaar actief in Amersfoort. Eigenaren Coen en Gerti Volp zijn met pensioen gegaan.

Zo is er een einde gekomen aan een begrip in de stad Amersfoort en omstreken waar liefhebbers van modeltreinen voor jaren hun treinen en accessoires hebben kunnen kopen maar ook terug konden vallen op  service.  


Waar kan ik nu terecht voor goede service en mijn garanties?

In overleg met de familie Volp kunnen wij, Bentink Modelspoor, de continuïteit waarborgen wat betreft de goede ondersteuning en service. Wij zijn gespecialseerd in H0 modeltreinen, N spoor leveren wij op bestelling.

Meer lezen over Bentink Modelspoor en wie wij zijn? Klik hier...
 

'GOEDE ONDERSTEUNING IS IN ONZE OGEN ESSENTIEEL OM MET PLEZIER TE KUNNEN GENIETEN VAN UW MODELSPOORHOBBY.'


Veel gestelde vragen?

Bij Steven Volp kon ik altijd terecht voor reparaties en ombouw van mijn rollend materieel.
Waar kan ik na 2 mei 2015 terecht?


In onze winkel hebben wij een eigen technische dienst waar u terecht kunt voor reparatie, onderhoud en digitaal ombouw van uw rollend materieel. Onze technische dienst en service afdeling worden al meer dan 38 jaar beheerd door Johan Jansen. Meer lezen over onze technische dienst, klik hier.

Ik heb een modeltrein gekocht bij Steven Volp maar er is een probleem. Ik heb nog garantie.
Wat kan ik doen?


Ook voor wat betreft een garantiegeval kunt u bij ons terecht. Op vertoon van de originele kassabon of factuur kunnen wij een garantieclaim ook weer doorzetten naar de desbetreffende fabrikant.

Ik ben Märklin/Trix Insiderlid, kan ik mijn bonnen nog inleveren?

Ook wij zijn, net als Steven Volp, een Märklin shop-in-shop en zijn Märklin MHI dealer. Ook als Insiderlid kunt u bij ons terecht om uw bestelbonnen voor de jaarwagen, catalogus en/of modellen in te leveren.


Wat gebeurt er met mijn bij Steven Volp lopende bestellingen die na 2 mei 2015 pas geleverd gaan worden?

Het is geen enkel probleem om uw lopende bestellingen bij Steven Volp naar ons te laten over zetten.
Indien u dat wenst neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen (055 521 22 70) of ons een email (info@bentinkmodelspoor.nl) te sturen. Wij zullen dan zorg dragen voor een goede afwikkeling en ontvangt u van ons een bevestiging.


Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in de winkel!
Koffiecorner ''Station het Loo''

In de winkel hebben wij een mooie ruimte kunnen vrijmaken voor onze  koffiecorner ''Station het Loo''. De bekende cappuccino is natuurlijk gebleven maar we hebben ook een aantal nieuwe koffiesmaken op de kaart gezet. Zo is er nu ook Wiener Melange en warme chocolademelk verkrijgbaar. Onder het genot van een lekker kopje koffie kunt u rustig de wereld van modelspoor komen beleven.