Onze dienstregeling / agenda

Op deze pagina maken wij melding van deelname aan de verschillende evenementen.
Via onze n
ieuwsbrief en/of via Facebook blijft u natuurlijk ook op de hoogte van het laatste nieuws.

Oktober 2017 

PIKO bij ons dag 2017 | Zaterdag 21 oktober 2017 | 9.00 - 17.00 uur

Op zaterdag (21 oktober 2017) houden wij onze derde PIKO dag. Op deze speciale dag hebben wij een ruim PIKO assortiment in voorraad, is er voor de kinderen (en natuurlijk ook voor de volwassenen) de mogelijkheid om te spelen met de G-spoor speelbaan en verloten wij onder alle bezoekers leuke prijzen! Tevens is er natuurlijk ruimte voor vragen aan ons en de vertegenwoordiger van PIKO en zal de koffie met lekkers aanwezig zijn. 

Extra onder de aandacht tijdens de PIKO bij ons dag;

Tijdens de PIKO dag demonstreren wij de nieuwe PIKO SMARTCONTROL regelaar in combinatie met de software van Win-Digipet.

Touchscreen bediening kennen we nu al voor enige jaren door middel van smartphone en/of tablet maar we misten daarbij de fysieke draairegelaar. Hierdoor lag de focus vaker op de smartphone dan het daadwerkelijk met plezier de modeltreinen aan te kunnen sturen. PIKO brengt daar nu verandering in met de SMARTCONTROL. Met deze nieuwe androidregelaar kunt u uw locomotieven, wissels en seinen aansturen met de nadruk op de beleving van het rijden met uw treinen!

Wij heten u allen van harte welkom!

December 2017 

Mara Harbor op bezoek | 27, 28, 29 & 30 december 2017 | 10.00 - 17.00 uur

Wij zijn zeer verheugd dat wij de prachtige Mara Harbor modulebaan van Martin Welberg op bezoek krijgen.
Beleef ''American Railfanning'' in optima forma en maak kennis met schaal 1/48 (On30) tijdens de laatste dagen van het jaar.


Martin Welberg is zelf alleen aanwezig op zaterdag 30 december en zal dan tevens weathering demonstraties geven met de MIG Oilbrushes!

Onze Workshop programma's: 

workshop scenery workshop airbrush Workshop PC

 

Heeft u vragen over deze pagina?
Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.