Levertijden

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw order zo snel mogelijk wordt afgeleverd. Met een assortiment van meer dan 45.000 items kunnen wij alleen de meest populaire artikelen op voorraad houden. Alle andere items bestellen wij bij onze leveranciers na ontvangst van een klanten bestelling.

De reguliere levertijd voor goederen die in voorraad zijn, is 1-3 werkdagen. Voor goederen die moeten worden besteld bij de fabrikant bedraagt de reguliere levertijd ca. 5-10 werkdagen. Deze levertijden gelden voor leveringen in Nederland en West-Europa. Voor andere landen kunnen levertijden sterk variëren als gevolg van geldende douane voorschriften.

Hoe nauwkeurig zijn onze levertijden?

Wij geven voor elk item algemene informatie over de beschikbaarheid en levertijden. Het is voor ons helaas niet mogelijk om voor ieder artikel specifiek een exacte levertijd te noemen, zeker niet voor artikelen die wij niet uit voorraad kunnen leveren. Uiteraard kunnen wij wel bij onze leveranciers vrijblijvend voor u navragen wat de verwachte levertijd zal bedragen van een bepaald model of artikel wat momenteel niet bij ons in voorraad is.
Wij horen dat graag van u. 

Verpakking:

De producten worden in een neutrale verpakking verzonden. In de regel gebruiken wij verpakkingsmateriaal dat gerecycled kan worden

Heeft u vragen over deze pagina?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.