Een account aanmaken.

Door een account aan te maken bij Bentink Modelspoor krijgt u de mogelijkheid om online te bestellen en de status van uw bestelling te volgen en eerdere bestellingen op te vragen. Tevens kunt u zich hier aanmelden voor de Nieuwsbrief. U kunt ten allen tijden ook uw account wijzigen of verwijderen.

Ik had al een account op de wentinkwebshop.nl.

Als u reeds in het bezit bent van een account bij de wentinkwebshop.nl hoeft u zich niet opnieuw te registreren. U bent dan nu nog één stap verwijderd om u aan te melden met uw huidige Wentink webshop account.

BELANGRIJK! Uit veiligheidsoverweging is het niemand toegestaan uw wachtwoord uit de database te halen. Dat is natuurlijk een prettig en veilig gevoel maar om u aan te kunnen melden is het noodzakelijk een nieuw wachtwoord aan te vragen. U kunt dat doen door op deze link te klikken. U ontvangt dan direct een email van ons met een nieuw wachtwoord.

Ondervindt u toch problemen? In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om nog geen nieuwe account aan te maken. Stuur ons een email via het contactformulier of bel ons direct op 055 521 22 70. Mocht u toch al een account hebben aangemaakt, dan verzoeken wij u om ons daarvan op de hoogte te stellen. Zo kunnen wij actie ondernemen en er voor zorgen dat uw account zowel gekoppeld kan worden aan ons kassasysteem en de webshop.

Heeft u vragen over deze pagina?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.