Nieuw
Vormgeven met MIFOSHAPE!
Vormgeven met MIFOSHAPE! Vormgeven met MIFOSHAPE!
[BM T&S, BMWS0011] Workshop
  • Merk: BM T&S
  • Referentie: 172153
  • Productnummer: BMWS0011
  • Volgeboekt - Nieuwe datum wordt gepland

€ 189,00 (incl. btw)

Omschrijving

Maak kennis met de Scape Supplies familie tijdens de workshop ''Vormgeven met MIFOSHAPE!''.
Want hoe creëer je nou realistische rotsformatie?

Neem deel aan deze workshop en leer de tips en trucs in een gezellig samenzijn van Evan Daes (Minima Forma) bij ons in Apeldoorn.
Speciaal voor deze workshop komt Evan over vanuit België. Onder zijn leiding gaat u aan de slag met de nieuwe Scape Supplies producten; MIFOSHAPE!, MIFOSHELL! en de NEUTRAL ROCKS! De basis van het diorama bestaat uit XPS schuim. Dit zal gaan dienen voor de ruwe basis van het landschap.

Goed om te weten!
Op deze dag staat de basisvormgeving van het diorama, het vormen van de rotsen en het stap voor stap kleuren centraal. Scenery komt deze dag omwille van de tijd niet aanbod!
In groepsverband zal Evan na de lunch het proces van kleuren demonstreren waarna iedere deelnemer vervolgens zelf aan de slag gaat met een door ons in de basis voorbereide rotsformatie.

Het diorama welke u in de ochtend gemaakt heeft laten wij in de middag rusten.
Waarom vraagt u zich misschien af? Dit in verband met de droogtijd. U kunt het diorama meenemen naar huis en op een later moment thuis verder kleuren. In de middag gaan wij daarom met de reeds voorbereide basis aan de slag om het proces van stap voor stap kleuren toe te passen. Zie de foto's hierboven, dit geeft duidelijk een impressie van wat te verwachten tijdens deze workshop.

Het diorama als ook de voorbereide basis rotsen, de penselen, gispbeker, spatel en de Scape Supplies familie (MIFOSHAPE!, MIFOSHELL! en de NEUTRAL ROCKS!) kunt u aan het einde van de workshopdag natuurlijk mee naar huis nemen. Zo is de basis gelegd en heeft u de tools in huis om de door u opgedane ervaring toe te passen op uw eigen modelbaan en/of diorama.

Uiteraard zijn de verfkleuren en eventueel aanverwante tools bij ons aan te schaffen.
Deze zijn niet inbegrepen in het workshop pakket.

Meer informatie over Scape Supplies
Scape Supplies is een nieuwe merknaam in de modelbouwwereld. Zij richten zich op het produceren van producten voor de modellandschapsbouwer.
Van gamers, dioramabouwers tot modelspoorliefhebbers. Alles begint met een goede basis! Dit doen zij in samenwerking met professionele modelbouwers
die vaak zelf over unieke materialen beschikken en die nu dus ook beschikbaar komen voor de markt startent met de lancering van ''MIFOSHAPE!''
in samenwerking met Minima Forma.

Thema: Vormgeven met MIFOSHAPE!
Trainer: Evan Daes
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Maximaal aantal deelnemers: 8
Prijs: €189,95 (inclusief lunch van Bakker Bart en drinken)

Wij attenderen u er graag op dat u gaat werken met lijm en verf. Misschien goed om hier qua kledij rekening mee te houden.
*Deze workshop kan alleen plaatsvinden bij voldoende aanmeldingen.  


Datasheet

Demogevers: Evan Daes
Demogevers: Marcel van der Bent

Reviews (0)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
close

Verlanglijst